Peugeot Partner: Onderste klepdeksel pakking peugeot Partner

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9 Diesel

De onderste klepdeksel pakking lekt. Na verwijdering onderste klepdeksel lijkt of er vloeibare pakking wordt gebruikt. De pakking die ik als vervaniging heb meegkregen is zwart met een dikte van 0,5 cm. Bij montage hiervan blijft hij niet op z'n plaats zitten. De pakking die ik heb gekocht is niet origneel. Wat levert Peugeot hiervoor.

Wie draagt mij de oplossing aan!

Groet,
Gerhard

Gerhard3599

Geplaatst door Gerhard3599 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

harry4203 (465) PRO, 14 jaar geleden

ik. zit origineel met vloeibare pakking in elkaar. moet je ook weer zo monteren.

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Er hoort inderdaad vloeibare prut tussen, maar de ene prut is de andere niet en is inderdaad afhankelijk van de dikte die opgevuld moet worden. Kwaliteit zal zeker meespelen, evenals de voorbewerking zoals reinigen en ontvetten. Peugeot zal daar ongetwijfeld een prutje voor voorschrijven. Wat wij hiervoor gebruiken geeft goede resultaten voor allelei afdichtingsdoeleinden, maar weet zo gauw de productnaam niet. Met uw goedvinden zal ik morgen kijken en melden.

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

TUNAP 359 tun sil gasket

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Of vloeibare pakking van Loctite is super!

Quick Gasket 5910

Gr Stefan

Gerhard3599 (0), 11 jaar geleden

Quick Gasket toegepast, probleem verholpen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.