Peugeot Boxer: Originele Autoradio wil niet..

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Hallo

Heb hier een Boxer staan,klant heeft de auto pas gekocht,en heeft een probleem met de radio,zodra je op 'ON' drukt,verschijnt ** WAIT ** in het schermpje en verder gebeurt er helemaal niks,wat je ook probeert..

Misschien dat iemand me hier op weg mee kan helpen ?

We weten dus ook niet of hij dit voorheen ook al deed.

Gr Stefan

stefan84

Geplaatst door stefan84 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harry4203 (430) PRO, 14 jaar geleden

normaal gesproken krijg je dat wanneer je de verkeerde code hebt ingevoerd. in principe is het dan voldoende om de radio aan te laten staan todat er weer code in het display verschijnt.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

ja daar dacht ik zelf ook al aan,had de radio gisteren nog eens een uurtje laten aanstaan..maar er gebeurde vrij weinig,even wachten tot de bus weer aanwezig is,dan kan ik hem eens wat langer aan laten staan in de hoop dat ik dan alsnog de code kan invoeren.

Corsus (0), 13 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem als "stefan84", bij mij staat ook continu de melding "WAIT" in de display van m'n autoradio en ik vraag me af of daar ooit een oplossing voor is gevonden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.