Peugeot 407 SW 2006: Parkeersensoren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Help
Ik krijg mijn parkeersensoren niet meer aangezet ik krijg de knop niet meer uitgezet hij blijft branden heb onlangs een andere radio laten installeren van het merk deyvin maar het probleem was Dat mijn parkeersensoren en automatische koplamp verlichting en centrale vergrendeling en esp niet meer werkte dus terug laten uitbouwen en de originele laten terug inbouwen het resultaat is nu dat de esp centrale vergrendeling en automatische koplamp verlichting terug werken maar de parkeersensoren niet meer heb de auto al laten uitlezen en zegt dat de parkeersensoren zijn ingeschakeld en er geen fouten zijn als ik de aanhangwagen aanhang is het ook geen verschil blijft de knop branden en als ik het contact opzet zonder te starten brand het lampje niet en zegt de boordcomputer dat de parkeerhulp is ingeschakeld maar als ik start dan brand dat lampje zekeringen ook al nagekeken aan wat kan het liggen iemand enig idee ik word er gek van

Mvg

Lonewolf1992

Geplaatst door Lonewolf1992 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1755) PRO, 1 jaar geleden

Zit er in de stekker van de trekhaak geen contact dat de sensoren uitschakeld als er een ahw achter zit ? Misschien blijft dit contactje hangen.

Lonewolf1992 (0), 1 jaar geleden

Ja daar zit een pinnetje ik heb er al eens tegen geduwd met een schroevendraaier en het pinnetjes veert goed mee

harry4203 (470) PRO, 1 jaar geleden

Waarom start je nou weer een nieuw topic?? dit antwoord had ik je ook al gegeven. stekkerdoos demonteren en meten of de uitschakeling goed werkt. Parkeerhulp uitgeschakeld in het menu van de radio als dat kan?

Lonewolf1992 (0), 1 jaar geleden

Sorry ik vond mijn topic niet meer ik kan het niet inschakelen via radio ik kan alleen kiezen voor verlichting en achterruitwisser automatische bij achteruit rijden ik kan de parkeerhulp niet bedienen normaal wel maar hij laat het nu niet toe

harry4203 (470) PRO, 1 jaar geleden

Ik denk dat de radio even opnieuw gecodeerd moet worden

Lonewolf1992 (0), 1 jaar geleden

Harry4203 heb de stekker losgemaakt maar niets verdacht gezien van de kabels hoe bedoel je radio gecodeerd moet worden?

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.