Peugeot Partner: partner '02 voorgloei,toerenteller en watertempmeter probleem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 170c1.9

Ik heb een probleem met een partner, ik heb de auto geparkeerd en wil hem erna starten hij gaat wel rond maar slaat niet aan.
het lampje van de startonderbreker gaat wel uit maar de motor krijgt geen brandstof,onderbreker van de pomp afgehaald en er een normale dieselstop ingezet. nog niets wat bleek hij gloeit niet meer voor, extra draad naar gloeibougies gelegd,starten en lopen.
nu doen ook de toerenteller en de watertempmeter het niet meer,uit proberen te lezen en er kan niemand het systeem uitlezen ze komen er simpelweg niet in. zoeken zoeken zoeken beet dacht ik het kastje achter de accu er zat rond 1 pinnetje een ophoping van kunststof,warm geweest dacht ik, sloperij gebeld kastje vervangen en toen niets veranderd.
wie heeft dit zelfde probleem ook al eens aan de hand gehad?? en kan mij wellicht de goede richting in helpen.
alvast bedankt voor het meedenken, jeroen

J.van Dongen

Geplaatst door J.van Dongen (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (450) PRO, 15 jaar geleden

de bekende ronde stekker onder de accubak?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum