Peugeot Peugeot 206 Gentry: Passagierstoel peugeot 206 schuift niet naar voren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 8V Benzine

Bij de auto van mijn vriendin schuift de passagiersstoel niet meer naar voren als je de hendel omhaalt om in te stappen op de achterbank.
De stoel klapt wel naar voren toe, alleen schuift deze niet mee naar voren zodat het haast onmogelijk is om in te stappen.
Nu zie ik wel dat er een mechanisme is die een kabel aanspant waardoor hij naar voren moet schuiven, maar ik kan niet achterhalen waarom het niet werken wil.
Heeft iemand dit probleem ook eens gehad, ik ben erg benieuwd of dit te rapereren is, of dat er een nieuwe stoel in moet.
Vervelend is dat er namelijk ook een airbag inzit, en ik niet graag even de hele stoel eruit haal in verband met eventuele storingen.

Alvast bedankt voor de reacties.

beunhaasje

Geplaatst door beunhaasje (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 15 jaar geleden

Als het kabeltje aanspant, dus goed is, dan kan het zijn dat de pen onderin het mechanisme losgekomen is, maar dan ligt veelal deze pen ergens onder de stoel...effe zoeke dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum