Peugeot 106: Peugeot 106 ACCENT 1.1 1994 wil niet optrekken!

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4 cylinder

Sinds vandaag wil onze auto niet meer optrekken.. hij loopt wel gewoon normaal stationair en je kan gasgeven als die in zijn vrij staat maar zodra je weg wilt rijden in de versnelling begint hij te haperen en wil die niet optrekken. het gele lampje waar een soort (K) in staat brand af en toe maar ik merkte nooit wat aan het rijden als het lampje brandde. hij brand alleen bij het starten en dan na een paar seconden gaat hij weer uit en af en toe onder het rijden ging hij een keer aan en dan weer uit. Wie o wie kan mij helpen met dit probleem..??

peugeotowner

Geplaatst door peugeotowner (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1770) PRO, 10 jaar geleden

Heb je het idee dat het aan de motor ligt , of is je koppeling niet gewoon defect ?
Gezien de omschrijving van het probleem , is het gissen .

bieuwke (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik zou eerst beginnen met uitlezen,dan is het niet zoveel gissen meer!!

Highway (140) PRO, 10 jaar geleden

Dat lampje met die soort van K is het motorstoringslampje. Ik zou de auto eens uitlaten lezen en dan moet je naar een dealer of naar een specialist. Je hebt namelijk nog geen EOBD stekker onder het dashboard, maar onder de regeleenheid zit een 2 polige stekkertje. Het lijkt er op dat je injectorhuis defect is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.