Peugeot 206: Peugeot 206

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: ?

IK heb sinds afgelopen maandag een peugeot 206 uit 99 gekocht voor mijn vriendin. Nu reden we vlakbij huis en het was net alsof je met je auto over die witte strepen op de weg rijdt maar dat is niet zo. Wat zou dit kunnen zijn? Ik heb zelf totaal geen verstand van auto's....

rblaauwbroek

Geplaatst door rblaauwbroek (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

Verklaar je nader svp. Wat merk je???

Geluid oid?????

Instabiel weggedrag???

Of toch wat anders???

Ik merk bij nat weer dat ik eerder doorglij op die strepen...

Ralf_Jensen (0) PRO, 11 jaar geleden

Lijkt op een versleten wiellager.
Neemt dit geluid toe, naarmate je snelheid hoger wordt? Neemt het geluid af als je langzamer rijdt.?
Veranderd het met het kiezen van een andere versnelling?

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

Oh ik begrijp het?? Het is alsof je over de zg sergeant strepem rijdt??? Daar kom ik nooit, Dat mag niet...Ha, ha, Buiten een defect wiellager, wat Ralf oppertkan het iets zijn met het loopvlak van een band (voor of achter) ook een aandrijfas kan dat effevct veroorzaken. Per omwenteling van een wiel ben je ongeveer 2 meter verder. Daaruit kun je concluderen of het echt een band, as of lager (remschijf) is.

Jammer genoeg kan het controleren van de wiellagers problematisch zijn. Zelfs nadat er vastgesteld is dat het een wiellager betreft, is het soms niet mogelijk te bepalen of dit het linker of rechter betreft. Dat komt doordat het gedeelte van de kogel baan wat beschadigd is in opgekrikte toestand niet belast wordt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum