Peugeot 206: peugeot 206 automaat bokt bij het aanzetten motor

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Beste formers

Mijn 206 Peugeot automaat. bokt bij het aanzetten motor. Als ik meteen weg rijd dan kan het afslaan/uitvallen. wat zeer irritant is als je net de parkeer garage uit wil rijden je halve wegen niet verder kan.
ik heb nu de truk gevonden om dit te voorkomen door hem even te laten draaien (warm lopen). zeg een 1 m en dan pas te gaan rijden. Maar ik wil graag dit probleem zonder warm lopen oplossen.
Als ik hem warm laat lopen in de P, moet ik in de D ook nog even wachten omdat hij dan nog 1 of twee keer bokt en dan kan ik rijden.
ik merk wel dat als de auto een paar dagen heeft stil gestaan dat het dan wel langer duurt eer het bokken weg gaat (dan is hij denk ik goed koud, en duurt het even?)


En wie weet een goed adres voor een tweedehandse achter deur? ik heb daar wat schade geleden (te vroeg indraaien bij uitrijden parkeer garage en muur geeft niet mee, au... en het is daar heel kramp dus komt erg nauw, wil je te snel wordt je zo gestraft...)

Groetjes Bianka

Bianka

Geplaatst door Bianka (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1715) PRO, 8 jaar geleden

Er zitten in apeldoorn een aantal sloperijen mussee , wind , v/d bunte in teuge.
Oliepeil is wel goed van de versnellingsbak ?
Motor loopt koud wel met een verhoogd toerental ?
Vacuum lek .

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.