Peugeot 206: peugeot 206 bonk na doorschakelen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

Goededag allemaal
ik ben in het bezit van een peugeot 206 sinds gister. nu hoor ik als ik wegrijd een kleine bonk. als ik dan doorschakel en dan mijn kopelling snel op laat koken hoor je weer een soort bonk. het ligt niet aan de versnellingsbak want als ik gewoon in zijn 2 rijd en ik geef hard gas als ik eerst geen gas geef dan hoor je die tik/bonk ook. denk persoonlijk dat het aan de draagarm rubbers ligt. Kan iemand mijn idee alvast bevestigen en hoeveel kost een andere draagarm met rubbers e.d. dan. hoop dat iemand snel een reactie kan geven op mijn vraag. alvast bedankt.

gumpy

Geplaatst door gumpy (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Speling op de fuseekogel(s) Lv of Rv komt met regelmaat voor, dus controleren. Ook speling op de verticale eindstangetjes van de stabilisatorstang is een bekende, maar dit hoor je eigenlijk meer als je over slecht wegdek rijd. Verder kan het een motorbevestiging zijn waarvan de bevestiging niet goed vast staat = bouten/moeren hiervan natrekken en de steunen controleren. Voor de rest valt er op afstand erg weinig over te zeggen. Dus ga eerst maar eens wat gerichter op onderzoek voordat van alles en nogwat de prijzen opgezocht gaat worden, en het uiteindelijk heel iets anders blijkt te zijn.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.