Peugeot 207: Peugeot 207 2008 achteraf orginele navi ( rt4 RNEG -1)

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

geachte collega's,

Ik zou graag willen weten wat je moet aanpassen om een orginele my way navigatie werkend te maken in een 207 die voorzien is van orginele MP3 speler.
Ik heb zelf de mp3 gedemonteerd en de navigatie ingeplugd en die reageert op de knoppen en op de afstandsbediening, maar achter de unit blijven er nog 2 antennepluggen blauw en grijs vrij (waarschijnlijk gps en telefoon antenne) .
Display heeft 2 stekker aansluitingen, waarvan een direct op de navi wordt aangesloten en bruine waarop een 6 polige stekker moet vanaf de kabelboom. In mijn auto pas de bruine stekker niet op de nieuwe display.

Kort gevat;
wie kan mij vertellen welke kabel ik moet vervangen om de bruine stekker op display aan te kunnen sluiten? En welke antenne ik nog voor gps moet hebben en moet er nog iets aangepast worden (bsi of iets anders)
Alvast bedankt!!

sudeshgopal

Geplaatst door sudeshgopal (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

peugeottechnieker (0) PRO, 12 jaar geleden

Normaal raad ik dit soort dingen altijd af ......Ik durf er zelf niet aan te beginnen omdat ik dan van te voeren moet beloven dat alles goed gaat werken....maar om te weten hoe je alles aan moet sluiten en of de bedrading het zelfde is moeten de schema's van de mp3 radio en de rt4 naast elkaar gelegd worden. Hiervoor is het chassisnummer nodig en het chassis nummer van de donor auto.
Je mist nu zowieso een gps antenne en een microfoon.

De bruine stekker is onderdeel van de kabelboom vrees ik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum