Peugeot 207 2007: Peugeot 207 SW: storing elektrisch systeem

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5FW, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

Sinds enkele weken hebben wij een 'Stephen King' auto... na het afsluiten van de auto gaat er van alles gebeuren. De mistlampen gaan aan, de ruitenwissers gaan werken, soms gaan ook de gewone voorlampen aan. Wij iedere keer de accu loskoppelen om dat te voorkomen. Van de week gingen ALLE alarmen af: motorlamp bleef branden, storing remsysteem, etc etc. Werkelijk alles deugde niet en ondertussen iedere paar seconden die hinderlijke piepjes, ruiterwissers die niet uit gingen. De garage heeft er naar gekeken maar kwam niet met iets concreets. Ik lees op dit forum dat een dure reparatie (vervangen van een centraal onderdeel dat van alles op elektrisch gebied aanstuurt) blijkbaar de enige oplossing is. Auto is niet al te jong meer. Zijn er mensen die deze reparatie hebben gedaan en sindsdien langere tijd probleemloos hebben kunnen rijden? We twijfelen of we met deze auto door moeten gaan of kijken naar wat anders. Hij rijdt zo lekker en verder zijn wij er heel tevreden over.

C.Odink

Geplaatst door C.Odink (0) , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JGC (55), 4 maanden geleden

Kan BSI zijn of COM module, maar voor't zelfde ligt de module van je trekhaak kabelset in een plas water in de bak van het reservewiel.

Plakkie (310), 4 maanden geleden

Heb je toevallig een andere radio, xenon of led verlichting gemonteerd.
En of andere wijzigingen aan gebrachtbin de elektrische installatie.

Plakkie (310), 4 maanden geleden

Wat overigens nog wel eens wil voorkomen is een lekke koelwater temperatuur sensor.
Dan loopt er langzaam koelwater via de sensor je bedrading in die vervolgens weer in het motormanagment wil komen.
Hierdoor krijg je ook een spookwagen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum