Peugeot 306: Peugeot 306 1,8 XS 2001 storing centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,8

Ik rij nu een al een tijdje met een raar probleem in mijn peugeot 306, het gaat om de centrale deurvergrendeling die een storing heeft. Zodra ik mijn auto op slot wil doen slaat die heel even dicht en schiet daarna weer open. Als ik mijn afstandsbediening 6 keer indruk met het dicht en open slaan dan kan ik hem handmatig op slot doen aan alle portieren. Het meest gekke van dit probleem is dat ik er bepaalde tijden last van heb.

Heeft iemand ervaringen met dit probleem. Want ik zou het erg fijn vinden als ik met 1 druk op de knop me auto vergendel.

Niels_306

Geplaatst door Niels_306 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 11 jaar geleden

Draadbreuk bij scharnier komt nog al eens voor bij deze types. Of deurschakelaar (binnenlicht) defect.

Niels_306 (0), 11 jaar geleden

[quote=arjankempeneers]Draadbreuk bij scharnier komt nog al eens voor bij deze types. Of deurschakelaar (binnenlicht) defect.[/quote]
Ik ben vandaag bezig geweest met de draden er was nergens een draadbreuk te vinden of corrosie bij de stekker. Volgende week komt er een nieuw deurslot in want volgens metingen moet het daar aan liggen. Dus volgende week mijn antwoord of het de oplossing was.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.