Peugeot 307 2007: Peugeot 307:Auto start ineens niet meer

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: RFJ, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Ik heb een probleem met mijn Peugeot 307 auto wil ineens niet meer starten, accu etc is goed nou zag ik dat het een veel voor komend probleem is dat de krukas/nokkenas sensor defect zou zijn. Nu ben ik op internet aan het zoeken geweest of er een tekening is van deze motor met alle onderdelen. Zoiets als 7zap. Heb helaas niks kunnen vinden dus mijn vraag is eigenlijks heft iemand van jullie zoiet van deze motor zodat ik kan zien waar deze sensors zitten.

alvast bedankt

wimhoger

Geplaatst door wimhoger , lid sinds 4 jaar geleden

🌟 Black Friday Superdeals bij Coolblue! 🛍️
Mis het niet! Scoor ongelooflijke kortingen op elektronica en witgoed tijdens de Black Friday uitverkoop bij Coolblue. Beperkte tijd, ongekende aanbiedingen. Klik en bespaar nu op jouw favoriete producten!

3 Reacties

Monteur Senior, 3 weken geleden

beste even een vraag, start hij niet of slaat hij niet aan?

    Hiu Monteur senior, het starten gaat goed inderdaad, slaat alleen niet aan. - wimhoger, 3 weken geleden

Plakkie, 3 weken geleden

Als het een TU blok is zit deze als je voor de auto staat rechts vooraan op de scheiding motorblok/versnellingsbak.

    Hoi Plakkie dit zijn de gegevens van de auto:PEUGEOT 307 BREAK (3E) | 2002.03-2009.12 2.0 16V - 1997CCM 140PK : RFJ (EW10A) hoop dat je hier iets aan hebt. - wimhoger, 3 weken geleden

harry4203 PRO, 3 weken geleden

Krukassensor zit in het vliegwielhuis schuin achterop. nokkenassensor aan de achterkant op de cilinderkop. Beide gaan bij deze motoren zelden tot niet stuk. Auto al eens goed uitgelezen? (gehele auto met een goede tester) De codering van de bodycomputer wil af en toe wel eens verdwijnen, dan herkent ie ook geen sleutel meer en zal dus niet aanslaan. Krukassensor beschadigd heel soms doordat er iets aan de koppeling stuk gaat, je kunt deze even demonteren en bekijken.

    Hoi Harry bedankt voor je reactie, auto is nog niet goed uitgelezen, Probleem is hij wil niet rijden , alleen heb ik hier een nog lastiger probleem, de auto staat in mijn loods achter huis en helaas is de volledige straat voor mijn huis weggehaald, nieuwe riolering en daarna nieuwe bestrating, het is nu een blubber zooi zodat ik er niet langs kan met de auto ook al zou ik dat willen. Heb wel met beide sleutels geprobeert te starten en beide werken niet. Groeten Wim - wimhoger, 3 weken geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.