Peugeot Boxer: peugeot boxer trekhaak /sloten beveiligen/geen venster in zijdeu

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 d

kan ik een occasie trekhaak op mijn boxer plaatsen zonder dat ik de originele bevestigings bouten heb .is dit gewoone draad zoniet kan ik die bouten afzonderlijk bestellen???is er eventueel een schema iv met plaatsing en electriciteit ////weet er iemand hoe ik mij sloten beter kan beveiligen///heeft iema,d een oplossing voor het veilig op rijden van een t kruispunt die 35° is daar ik geen zijvenster is in de schuifdeur(kan het verkeer niet zien afkomen)
bedankt alvast om mij te helpen

pascalcarbonez

Geplaatst door pascalcarbonez (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

dode hoek spiegel?

pascalcarbonez (0), 15 jaar geleden

[quote=citroënmonteurtje]dode hoek spiegel?[/quote]
lukt niet heb dit al geprobeerd en die staat er op voor idd de dode hoek ,maar moet nog iets verder
thanks voor je antwoord

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

beetje laat,


ik heb laatst bij een Jumper van die 5 euro dodehoekspeigels gemonteert. deze moest je met 2 boutjes vast draaien met de klant in de auto gedaan. eerst de kap dan het glas er in gezet werkte wel. alleen het merk weet ik niet klnat had ze zelf mee genomen,

succes

pascalcarbonez (0), 15 jaar geleden

[quote=citroënmonteurtje]beetje laat,


ik heb laatst bij een Jumper van die 5 euro dodehoekspeigels gemonteert. deze moest je met 2 boutjes vast draaien met de klant in de auto gedaan. eerst de kap dan het glas er in gezet werkte wel. alleen het merk weet ik niet klat had ze zelf mee genomen,

succes[/quote]
thanks zal dit eens proberen
vrg pascal

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.