Peugeot Boxer: veerpoten\schotels kraken hoe te vervangen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8 hdi

ben zelf een hobby monteur uit de auto sport maar weet niet goed wat ik in de cabiene allemaal moet weghalen om het alles te vervangen of eventueel te repareren is echt wel nodig het de veren wringen echt in de schotels .
alvast bedankt .harry

harry pelkman

Geplaatst door harry pelkman (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 15 jaar geleden

Als je alles wat nodig is voor demonteren van de complete veerpoot aan de onderzijde los hebt, dan is het een kwestie van: vloerbekleding in de bovenhoek van de cabine zover los en omhoog/opzij en zorgen dat je bij de 3 bouten komt waar de bovenste veerschotels mee aan de carrosserie vast zitten. Zijn die alle 3 los, dan pak je de poot er als 1 geheel onder uit. Zijn zwaar, dus handig om dit even met 2 man te doen. 1 de boutjes los, de ander om de compl. veerpoot vast te houden.
In jouw geval zal het vermoedelijk uitdraaien op vernieuwen van de draaischotel (bronzen bus verrot) en het naaldlager incl. keerring Lv en Rv.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.