Peugeot EXPERT 227 L1H1 1.6HDI 16V-90: Peugeot Expert 1.6HDI 2007 slaat af bij koude start

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 9HU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 66

Beste,

Ik heb na dat we de versnellingsbak hebben vervangen (dieselfilter ook vervangen) ik noem ze alle bij maar even voor het gemak omdat het daarna is ontstaan.

Dat de motor afslaat na een seconde of 10 ongeveer bij een koude start, daarna is het bijna accu leeg starten met gas geven om hem weer aan de praat te krijgen.

Start ik de motor en ik hou het gas ingedrukt voel je hem de eerste 5 seconde ongeveer beetje lichtjes schudden en als dat voorbij is kan ik het gas loslaten en komt het die dag niet meer voor.

hoop dat ik hiermee een goed beeld heb kunnen geven :)

mvg Rob de Boer

Roblst

Geplaatst door Roblst (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (400) PRO, 8 jaar geleden

vermoedelijk zuigt t brandstofsysteem ergens lucht. vanachter de pc is bepalen waar helaas erg lastig. zou toch eerst een goed t filter en aansluitingen nazien. zijn de afdichtingen van t verwarmingselementje dat je over moet zetten ook vervangen?

Roblst (0), 8 jaar geleden

Volgens mij wel, zullen er vd week even naar kijken

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.