Peugeot 307: peugeot stotterd

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdi

Om de +- 1500 km vertoont mijn auto een stotterend gedrag. motor loopt stationair wel mooi, maar zodra je hem de sporen geeft gaat hij inhouden of stotteren. Het valt mij op dat er lucht bellen vanaf de brandstof filter naar de pomp gaan lopen. Wanneer ik de filter ontlucht lijkt het probleem weg te zijn, echter na enige tijd komt het terug.Ik heb geen storings meldingen tijdens uitlezen in garage.
P.s. bouwjaar is 2005 i.p.v. 1995
heb brandstof pomp ontlucht en dan rijdt hij weer een poos beter. Morgen maar even langs garage en op lekkage laten testen.

nick kooiker

Geplaatst door nick kooiker (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

guyver75 (0), 10 jaar geleden

misschien even je vacuumpomp vervangen en de slangetjes controleren?
hoop dat je eruit komt.
is het echt een brandstofpomp of een vacuumpomp??
succes iig.

Golf 4 Chet (0), 10 jaar geleden

Ik heb het ook is voor gehad bij een auto omdat de diesel filter niet goed gemonteerd zat bv de sluiting er van en het rubber o ringetje niet goed afdichten of niet goed zat

nick kooiker (0), 10 jaar geleden

Bedankt voor jullie reactie's. Ik heb een nieuwe brandstof filter gemonteerd en afgelopen week heb ik het fenomeen nog niet weer meegemaakt. Als het probleem zich weer gaat voordoen zal ik de koppelingen en de knijpbalg aan een onderzoek onderwerpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.