Peugeot 206: peugot 206 maakt ineens een starttoon

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 automaat

mijn peugot 206 ben ik net mee gaan tanken (vol) en ineens toen ik hem startte met de voet op de rem maakt hij ineens een luide bieptoon in de wagen zelf. op de display komt geen melding of zo. de wagen heeft voordien nooit dit geluid gemaakt als hij startte. is dus enkel bij het starten dat hij dit doet, is een heel korte en luide biep. weet iemand waarvoor dit dient of dat er een probleem is?

ook heeft hij van in de week als hij aan het rijden is dat de controlelamp van de batterij gaat branden zonder enige reden. alle meters en zo blijven werken en de wagen begint niet raar te doen of zo en start nog heel goed dus vind het raar dat hij iets weergeeft over de batterij. het is ook een nieuwe batterij. enkel bij het starten gaan de meters een paar keer op en neer, ook iets heel bizar maar ja

heeft iemand hier al dezelfde ervaring mee gehad of hier kennis van?
alvast bedankt voor het lezen en eventueel te helpen.
grtz Rowan

Rowan Bonroy

Geplaatst door Rowan Bonroy (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (945) PRO, 10 jaar geleden

Ik zou je massakabel die van de accu naar de versnellingsbak eens controleren op de versnellingsbak , breekt daar nog wel eens af bij het oog.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.