Peugeot 406: Plaats inbouw CD-wisselaar

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 Break

Ik ben van plan een harddisk mediaspeler in mijn 406 Break in te bouwen (met van die schermpjes in de hoofdsteunen en bediening mbv een losse afstandbediening). Het lijkt me logisch om deze speler in te bouwen op de plaats waar normaalgesproken de CD-wisselaar zit. Uit andere berichten begrijp ik dat de plaats hiervoor in de kofferruimte is, achter een klep. Maar is dit achter de linker of de rechter klep? En hoe wordt normaalgesproken de CD-wisselaar bevestigd? Ik heb iets gelezen over een beugel, maar bij mij zit zowel achter de linker als de rechter klep een kunststof 'bak' waar je niet echt iets aan vast kunt schroeven.

PS
Sinds kort kan ik op http://public.servicebox.peugeot.com/ alleen nog maar de Instructieboekjes raadplegen. Is er een work-around om ook technische informatie te kunnen inzien?

kjdkraker

Geplaatst door kjdkraker (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 15 jaar geleden

Rechts is navigatie CD rom speler, links is de wisselaar, bij een sedan dan. Denk dat het bij de break zelfde zal zijn.

KRG (0), 15 jaar geleden

Bij break is het idem.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.