Peugeot 1007 2006: Probleem schakelrobot

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Na de semiautomatische versnellingsbak olie hebben ververst en gaan rijden rook ik olie / plastic geur na een lange rit begon het accu lampje te branden, auto uitgezet kon hem daarna niet meer starten gaf eco mode aan en het accu lampje blijft knipperen had voordien een raar geluid bij het rijden in 1e en 2e versnelling 3-4-en 5 geen bijgeluid, kan het zijn dat de schakelrobot ( schakelklep of relais op de robot defect is het lijkt er op dat er een (kort) sluiting in zit bij het contact aan batterij snel spanning's verlies zonder dat er stroomvreters aan staan ) ben benieuwd naar jullie suggesties of aanbevelingen mijn dank is groot voor deze oplossing. Kees

james1

Geplaatst door james1 (0) badge , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 1007? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door

6 maanden geleden - harry4203

badge

Geen massakabel vergeten, de schakelrobot gaat niet zomaar defect na olie verversen zeker?

6 maanden geleden - harry4203

badge

Ben jij nou de auto van sjaak001 aan t repareren, of hoe zit dat in elkaar? Hij schreef dat de robot reeds vervangen was 4jr terug, geloof niet zo dat deze weer defect is. De robot veroorzaakt ook geen bijgeluiden tijdens het rijden.

    Inderdaad harry, een beetje geheimzinnig gedoe met meerdere gebruikersnamen/accounts.
    Jammer dit... - Hans4040 (655), 6 maanden geleden

6 maanden geleden - james1

badge

Het probleem van knipperend accu lampje en bepaalde verbrandingsgeur is opgelost door de dynamo te vernieuwen het bijgeluid in de versnellingsbak is naar mate minder geworden door de nieuwe versnellingsbak olie 80 w 90

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 1007 of stel zelf een nieuwe vraag.