Peugeot 406: Probleempje cruise control 406 2.2 HDi 2002

Bouwjaar: 2002

Goedenavond,

Ik heb me net aangemeld op deze site omdat ik onderstaand probleem tegenkom:

Als ik 's middags van mijn werk vertrek, rijd ik ca. 10 km door Rotterdam om bij de snelweg te komen. Het probleem is echter dat ik over deze afstand minimaal 1 uur kwijt ben. Na deze beproeving kom ik tot de ontdekking dat de cruise control niet meer reageert. Pas wanneer ik de motor afzet, de auto met de afstandbediening afsluit, weer open en de motor weer start, werkt de c.c. pas weer. Een erg vreemd verschijnsel, waar ik alleen in bovengenoemde situatie last van heb. Verder doet de c.c. het altijd.

Wie weet een oorzaak en/of oplossing?

Voiture

Geplaatst door Voiture (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Het kontakt tijdens het aanzetten van de auto langzamer omdraaien.De computer krijgt te weinig tijd om het volledige programma te laden.Als dat niet helpt, kijken of er nieuwe software is voor de BSI en voor de motor EBE.Let op bij het inleveren van de auto bij de dealer beide sleutels en de transponderkaart meeleveren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.