Peugeot 307: Radio 307 2l hdi navtech 2004

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0HDI

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn radio.

Na het aanzetten van de radio krijg ik de melding "door een inwendige storing in de auto, werkt het systeem niet meer".

Ik heb de radio en cd wisselaar i.v.m. een probleempje met de wisselaar uitgebouwd en weer geplaatst. Resultaat is bovengenoemde storingsmelding en een niet werkende radio. Na enig proberen ben ik er achter gekomen dat tijdens het maken van een sos telefoon gesprek , gegevens verschijnen op het beeldscherm en dat ik ontvangst heb met de radio. Na beeindigen van het sos gesprek verschijnt de melding binnen een halve minut en word het systeem uitgeschakelt.

Systeem reageerd niet als ik de rechter midden knop 5 sec ingedrukt houd, backup batery ontkoppelt, misschien wel leeg door ongeveer half jaar opslag in de kast.

conclusie tot nu toe.

beeldscherm ok
radio ok
Radio telefoon functie (sos) ok

oorsprong inwendige storing onbekend


Heeft iemand een idee waar deze storing vandaan komt? ik herinner me net dat ik ook een emissie storing heb, waar ik zonder probleem al een jaar me rond toer. Fout meldingen gaan ook via het beeldsscherm zou dit met elkaar temaken hebben?

Vriendelijke groet

Guido Jansen

guidojansen

Geplaatst door guidojansen (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

GA eerst eens uitlezen bij Peugeot!!!

Richard9710 (0), 14 jaar geleden

Wat fordmonteurtje zegt. Ik had een tijd terug ook dat mijn radio niet meer werkte (af fabriek radio in 406). Nadat ik de radio opnieuw had aangemeld speelde die weer als vanouds.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.