Peugeot 205: Radio en Aanjager werken niet meer.

Bouwjaar: 1994

Beste mensen ik hoop dat jullie mij kunnne helpen. Aangezien ik nou niet echt super met auto's ben heb ik een vraag. \

Versie Kort:
Aanjager en radio werken niet na installeren van knipperlicht schakkelaar. Aantal keren kortsluiting gemaakt. Op de accu werkt de Aanjager perfect. Alle zekkeringen zijn goed.

Wat moet ik controleren, en waar kan het aan liggen?

Versie lang:
Sins kort na he repareren van mijn Knipperlicht schakkelaar doen mijn radio en Aanjager het niet meer. Aangezien ik een aantal kortsluitingen had gemaakt tijdens het monteren van een nieuwe knipperlicht schakkelaar d8 ik simpel weg dat de Aanjager is doorgebrand en de stop van de radio is gesprongen. Na het controleren van mijn Aanjager op mijn accu deed die het nog perfect. Heb vervolgens de Aanjager weer terug geplaatst in de hoop van sommige problemen lossen zich automatich op.. nee dus...

Alle stoppen zijn goed, 20X gecontroleerd op verschillende manieren op verschillende dagen. Alles doet het behalve de Radio en Aanjager.

Waar kan dit nou aan liggen?

Niels Grozema

Geplaatst door Niels Grozema (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

rubenrispens (0), 18 jaar geleden

Hoofdzekeringen onder de motorkap gechecked?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.