Peugeot 406: Radio Peugeot 406 (2001)

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

Hallo,

Op dit moment heb ik in mijn 406 de orginele Peugeot (Clarion) radio -cassetespeler. Via, via kan ik een orginele Peugeot (ook Carion) radio CD-speler kopen. Deze is voor zover mij bekend nieuw en dus nooit in een andere auto ingebouwd geweest (zit nog keurig in de doos).
Er zit echter geen code of andere papieren bij.
De vraag is nu of ik deze zonder problemen kan inbouwen en laten aanmelden bij een Peugeotdealer of dat er een code bij hoort om deze aan te melden?

Ik heb twee peugeotdealers in de regio gebeld en de één zegt dat het niet kan en de ander dat hij het niet kan zeggen vooraf, mischien wel/mischien niet. Ik heb weinig zin de radio te kopen, in te bouwen en er dan achter komen dat het niet gaat lukken. Vandaar de vraag hier op het forum.

Het is overigens de juiste radio voor dit type Peugeot, dat is zeker.

Hier op het forum kwam ik wel wat vragen van gelijke strekking tegen maar voor mij niet verhelderend genoeg.

Alvast bedankt,

Norbert

Moose

Geplaatst door Moose (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

harry4203 (500) PRO, 17 jaar geleden

volgens mij als je een auto met een bsi hebt (zwarte vierkente kast onder de zekeringkast) kan het gewoon.

rohs (0), 17 jaar geleden

hoi als de radio die je wilt kopen de originele rd2 radio cd speler is dan kan elke willekeurige peugeot garage ide voor jou speel klaar maken,namelijk als je hem er zelf inzet dan doet hij het direkt al alleen krijg je dan een pieptoon om de 5 seconden er doorheen de dealer zet de auto aan de computer en leert hem in kost ongeveer €15

grtx richard

Moose (0), 17 jaar geleden

Heren bedankt, het lijkt me dus ook dat het moet lukken. Zodra één en ander werkt zal ik het hier melden.

heemskerk4251 (0), 17 jaar geleden

Heb ik ook gedaan! Het VIN nummer wordt door de dealer in de BSI ingebracht en alles werkt. Geweldige sound. als je tenminste alle speakers op de juiste plaats hebt. Twee tweeters onder het voorraam. twee speakers in de deur en twee speakers op de hoedenplank. Er gaat een wereld voor je open.

Moose (0), 17 jaar geleden

Cees,

Waar staat VIN voor? Vehicle Identification Number? En waar vind ik dit of weet de dealer dit?
Verder zie ik dat je in Den Haag woont. Met welke dealers heb je daar goede ervaring?

Bedankt

Moose (0), 17 jaar geleden

Oeps, dubbele post. Excuus

heemskerk4251 (0), 17 jaar geleden

Norbert,

Ik heb bij Barry een verhaal voor jou achtergelaten. Vin is inderdaad Vehicle identification number. Staat in je kentekenbewijs. Ga naar Leidschendam. Heb ik echt goede ervaring mee. Er loopt daar iemand rond die alles afweet van radio"s etc. Als ik mij goed herinner heet hij Rob. Dit is de enige vestiging van Davo (het is het aflevercentrum) waar je goed geholpen wordt.

gr.

Cees

Moose (0), 17 jaar geleden

Cees,

Bedankt, daar zal ik zeker langs gaan. Davo Maanweg heb ik verder niet zoveel goede ervaring mee (na twee maal had ik het wel met ze gehad) en van Alphen is ook niet alles.

Norbert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.