Peugeot Boxer 2 2.8 hdi automaat: Radio/navigatie/telefoon

Bouwjaar: 2002

Wie heeft er ervaring met een een originele radio/navigatie/telefoon combinatie in een boxer restyle ? Het geluid valt soms geheel uit zowel op radio,cd,en navigatie. het geluidsniveau wordt dan wel digitaal weergegeven en is regelbaar op de de display tijdens de storing. Door het kontakt aan en uit te zetten is de storing opgelost. Met de diag e/o pps begin je niks met zo'n apparaat,niet uit te lezen o.i.d.

T luteijn

Geplaatst door T luteijn (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

kaacit (0) PRO, 19 jaar geleden

voor dze problemen is een software update voor

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Kaacit,moetie dan opgestuurd worden ?

kaacit (0) PRO, 19 jaar geleden

Toni, je moet voor een update dij de dealer zijn

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik denk dat je eens bij Fiat moet gaan vragen, volgens is dit een Magnety Marelli systeem, wat in al die dingen zit. Misschien krijg je daar wel een zinniger antwoord dan bij Peugeot.

harry4203 (450) PRO, 19 jaar geleden

je kunt bij fiat een beschrijving krijgen hoe je een zelfdiagnose aan het systeem kunt uitvoeren. erg veel moet je daar trouwens niet van verwachten.zou inderdaad eerst software proberen(gewoon via cd-rom) en anders het systeem maar over je schouder werpen.

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Bedankt voor de reakties heren. Het is inderdaat een MM. systeem. Zal de plaatselijke Fiatdealer eens raadplegen.
Harry hoe zit dat nu met de CD rom update ? Bedoel je dat ik een nieuwe CD rom in het apparaat moet steken o.i.d. ?

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Zal wel net zijn als bij Naftec, zo gauw hij een nieuwere versie ontdekt begint hij hem gelijk te laden.

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Zal eens bij het magazijn vragen wat het kost om zo'n update cd rom te bestellen

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Ben wegens ziekte even een paar dagen afwezig geweest,PNL heeft gereageert op mijn mail, ze hebben mij een methode voor storingdiagnose gegeven. Er blijkt ook dat deze auto van PNL is geweest, de allereerste in nederland. Volgens hun is het een exemplaar uit de voorserie. Auto is inmiddels opnieuw afgesproken voor begin januarie. (vliegwielkeering vervangen) Laat nog weten hoe het afloopt.
Volgens dokumentatie moet het aandrijfagregaat er uit om de bak van de motor te trekken,iemand hier enige ervaring mee? Ik weet dat het bij de oudere typen met 2.5 td motor ook moet volgens dokumentatie ,maar het lukt dan toch om de bak zonder het aandrijfagregaat uit te bouwen te verwijderen.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Fijn klusje , veel succes.Volgens mij staat er geen flatreet tijd voor dus niemand ziet of je je tijd verlummeld.En anders doen ze het toch lekker zelf?

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Wel flatreet, (infotec) 11,6 uur ! kweet zeker dat het niet lukt in die tijd. of je moet het blok zonder veel fratsen kunnen laten zitten. Ik denk niet dat ze het zelf gaan doen, auto is uit garantie ,we moeten zelf ook nog 10% aan de reparatie bijdragen uit coulance(niet leverende dealer) ,bah ik heb die auto toch niet gemaakt!!

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Leef met je mee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.