Peugeot 307: ramen en dimlichtlicht schakelaar werk niet meer auto start ook

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 hdi

auto uit duitsland binnen gekregen klant had daar getankt en na 15 min rijden viel het vermogen weg alleen op vol gas liep hij nog is in duitsland naar geken maar konden het niet repareren.auto is nu hier maar electr.ramen werken niet meer ook de lichtschakelaar werkt alleen nog op stadslicht en grootlichtsignaal niet op dim/grootlichtschakelaar
iemand een idee

noordwal

Geplaatst door noordwal (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

alfons262 (0) PRO, 9 jaar geleden

Toevallig geen benzine getankt?

hans4074 (0) PRO, 9 jaar geleden

Denk dat je je niet teveel zorgen moet maken over ramen en licht. Dit zal vermoedelijk als oorzaak hebben dan het elektrische systeem in de zogenaamde ECO-modus (spaarstand) staat. Om dit weer aan de praat te krijgen zal de motor eerst weer moeten lopen. De tip van alfons is zeker het controleren waard en anders eens beginnen met uitlezen en met de juiste diagnose-apparatuur diverse parameters controleren.

noordwal (0) PRO, 9 jaar geleden

Hebben gecontroleerd dat er toch diesel is getankt, de auto start slaat aan ,maar na ongeveer 20 seconden slaat hij weer af kan geen gas geven reageerd niet opnieuw starten slaat weer aan loopt weer heel even stationair enslaat dan weer af? na dat hij even loopt kunnen we ook de ramen etc. weer bedienen wie weet er iets op?

Siem Bijman (140) PRO, 9 jaar geleden

Inderdaad zoals Hans zegt, uitlezen en parameters controleren.

Maar is je brandstoffilter niet verstopt door alg vorming? Komt met de Bio diesel vaker voor en in Duitsland is het Bio diesel gebruik hoger....

noordwal (0) PRO, 9 jaar geleden

Hallo collega's het roetfilter zat helemaal dicht

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.