Peugeot 206: RD3, welke blaupunkt wisselaars?

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een peugeot 206cc uit 2003 met een rt3 radio. Nu is mijn vraag welke wisselaars allemaal hier op aangesloten kunnen worden.

past een cdc-a08 bijvoorbeeld ook, of zijn het alleen maar de 5 en 6 disk versies met de blauwe stekker (can-bus als ik me niet vergis)?

Mvg,

Rick

breuzelaer

Geplaatst door breuzelaer (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

5 en 6 disk moeten, wisselaar MOET canbus ondersteunen. beste is even om naar de dealer te bellen, kan je het waarschijnlijk zo vertellen :)

breuzelaer (0), 14 jaar geleden

[quote=citroënmonteurtje]5 en 6 disk moeten, wisselaar MOET canbus ondersteunen. beste is even om naar de dealer te bellen, kan je het waarschijnlijk zo vertellen :)[/quote]
Het feit is dat ik een cdc-a08 wisselaar heb liggen. vandaar mijn vraag. niet dat ik deze uit de andere auto ga halen (kabels zitten helemaal naar achteren) en dat het niet werkt. Dit is een 10-disk wisselaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum