Peugeot 205 1.1 Accent: Rem blokkeert.

Bouwjaar: 1989

Als ik voor een stoplicht rem en vervolgens wegrij voel ik dat de remklauwen blokkeren, na enkele meters hoor en voel ik dan dat de rem vrij komt (klapt los). Ik ben bij de garage geweest maar die kon niets constateren, remblokken en remklauwen waren goed en een simpele test wees niets uit (het geval van kiespijn totdat je in de wachtkamer van de tandarts zit). Nu merk ik het vooral als de remmen wat warmer zijn. Een ruk aan het stuurwiel wil er ook voor zorgen dat de remmen deblokkeren.

Raddraaier

Geplaatst door Raddraaier (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Beunhaas (540) PRO, 19 jaar geleden

Waarschijnlijk zijn de remcylinders inwendig wat vervuild waardoor de zuigers blijven hangen, kan vrij gemakkelijk opgelost worden door de klauwen te demonteren, alles goed schoonmaken met spiritus en met remcylinderpasta weer te monteren, had ik laatst ook met mijn 309 en hij remt nu stukken beter.......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum