Peugeot Partner: remlichten

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

dag mensen ,ik heb hier ven peugeot partner waarvan het linker remlicht niet werkt alsook het derde remlicht niet,zijn deze apart gezekerd??ik kan nergens een kapotte zekering ontdekken ik heb de kabelboom en stekkers zover mogelijk gekontroleerd en zijn goed,remlichtschakelaar heeft maar 2 draadjes en rechter remlicht werkt dus dat werkt ook,ik krijg geen spanning op linker remlicht ik heb nu een draad getrokken van rechter naar links en werkt perfect maar is natuurlijk niet de oplossing,wie weet hier misschien de oorzaak van.B.V.D

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Volgens mij komt links remlicht en rechts remlicht gescheiden uit de BSI. Over/via het linkerremlicht loopt ook het 3de remlicht.
Voor het juiste schema is het VIN nummer nodig.

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

heb je hier wat aan VF3GBWJYB96054102 patient heeft hem inmiddels weer meegenomen moest weg met deze auto,maar misschien kan ik de volgende week verder zoeken.

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Het linker remlicht komt uit de BSI via zekering F21 op de 16 voudige zwarte stekker (eentje met zo'n rode ontgrendel-lip) en de draad die naar het linker remlicht loopt zit op positie 1 in die bewuste 16 voudige zwarte stekker op de BSI en, ter controle, deze draad heeft draadnummer 2101 (dit nummer staat op de draad)
Ergens achteraan in de auto (zal wel op de stekker van het linker achterlicht zijn) splitst de remlichtdraad zich naar het 3de remlicht.
Dus controleren of zekering F21 in orde is, of er spanning op deze zekering staat, en of de spanning uit de BSI komt op draad 2101 met ingedrukt rempedaal. Succes

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

nou ik heb de eigenaar even gebeld en is teruggekomen,en inderdaad zekering F21 was kapot (wel sterk want ik had ze allemaal gecontroleert zo zie je maar weer)maar ik zeg ook,een zekering gaat niet zomaar kapot,dus na wat praten bleek dat hij een paar weken geleden een aanhanger heeft aangekoppeld waarvan de draadboom was doorgesleten en professories de draden aan elkaar waren gemaakt dus daar is het fout gegaan en de zekering gesneuveld,mag ik jou harstikke bedanken.er zat geen boekje bij van zekering dit of dat dus dat is altijd vervelend.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.