Peugeot 306: remmen

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine

Beste lezers,

Ik heb sinds kort problemen met de remmerij. Bij het indrukken van het rempedaal voel ik korte schokjes in het pedaal. Ook is het remvloeistof niveau plotsklaps tot nul gezakt en zit er carosssie op het grote pronde onderdeel waar het remvloeistof reservoir aan vast zit. Ik vermoed lucht in de leiding en ergens lekkage ook lijkt mij er een probleem in het grote ronde onderdeel te zitten. Wie heeft enig idee en wat zijn de kosten om dta te laten repareren. Kan ik ook uit de voeten met onderdelen van de autosloperij. Deze peugeot rijdt verder nog goed maar teveel onkosten kan hij beter naa de sloop. Alvast bedankt voor de reacties

ronan04

Geplaatst door ronan04 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (965) PRO, 12 jaar geleden

Lijkt op een defecte hoofdremcilinder , is de verf er afgebladderd op de rembekrachtiger?
Systeem verder controleren op lekkage , ik zou er niet mee verder rijden voordat je weet waar je remolie is gebleven>
Kosten geen advies , alleen technische ondersteuning.

Ralf_Jensen (0) PRO, 12 jaar geleden

Dat je remvloeistof zover is gezakt lijkt vanuit de hoofdremcilinder te komen. >Dat "grote ronde onderdeel" is de rembekrachtiger. De hoofdremcilinder is hierop vastgeschroefd. Het zou kunnen dat er via de achterzijde van deze hoofdremcilinder, vloeistof lekt. Dit zou dan via de rembekrachtiger naar onder lopen. Hierdoor kan inderdaad lucht in je remsysteem komen. Controleer dit.
Andere remvloeistof verliezen, zouden kunnen komen uit de wielremcilinders, achterwielen. Controleer eveneens.

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/525/hoofdremcilinder306.jpg/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/525...][img]http://img525.imageshack.us/img525/1130/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

Je zou natuurlijk een gebruikte hoofdremcilinder kunnen monteren, wel goedkoop, maar of deze goed is........???? Hierboven afgebeelde hoofdremcilinder kost ± 80,- (dealer prijs weet ik niet).

ronan04 (0), 12 jaar geleden

Vast bedankt voor de snelle antwoorden, niet verder rijden dat lijkt mij een goed idee.

Ralf_Jensen (0) PRO, 12 jaar geleden

Dat is id een heel goed idee.

Ralf_Jensen (0) PRO, 12 jaar geleden

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum