Peugeot 206: Reservewiel kooi

Hallo allemaal! Ik kwam er laatst achter dat ik ineens een lekke voorband heb, en ik dacht, dat ga ik eens zelf proberen op te lossen... Dus enkele filmpjes opgezocht over hoe en wat, ik dacht, eitje! Gaat me wel lukken. De schroef los gedraaid in de achterbak, zonder problemen. Het probleem waar ik op stuit is dat de trekhaak in de weg van de kooi zit waar het reservewiel in ligt, en ik de kooi daardoor niet kan laten zakken, ik kan de kooi er ook niet langs verplaatsen... is er iemand die hier meer verstand van heeft? Alvast bedankt!

Niels85

Geplaatst door Niels85 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Ja,weg zagen of trekhaak verwijderen.Maar dat is te drastisch .Op de sloop staan er heel veel van dit type.Haal daar voor een paar centen een wiel vandaan en dan ben je ook weer geholpen.
Ferry

Niels85 (0), 4 jaar geleden

Dat is dan inderdaad een beter idee, ik dacht, misschien is er een makkelijkere oplossing voor, bedankt voor de reactie!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.