Peugeot 206: Resoneert

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Beste Mensen,

Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een Peugeot 206. Niets dan lof auto rijd perfect motor loopt prima. Alleen heb ik 1 probleem. Bij het gasgeven lijkt het wel alsof er iets gigantisch trilt hierdoor krijg je een soort resonerend geluid te horen bij het optrekken. als ik mijn gas loslaat is er niets aan de hand. Ik kan het nog het beste omschrijven alsof je een trilplaat hoort die stenen aanstampt. Dan hoor je ook zo'n resonantie. Het is uiteraard niet zo hard maar ik stoor me er wel aan. Nogmaals auto rijd verder perfect. Waar moet ik het zoeken kan het zijn dat de uitlaat loszit?

Alvast bedankt.

Groet,

Frank

frankyb

Geplaatst door frankyb (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 11 jaar geleden

Wat voor diesel is het?
Het geluid zou een loszittend hitteschild kunnen zijn.

frankyb (0), 11 jaar geleden

Een 1.9 Diesel.

erik lett (0), 11 jaar geleden

Zal de flens van de uitlaat wel zijn
Is bij de dealer een setje voor te krijgen
Ter hoogte van je voorwiel
Daar hebben 9 van de 10 daar last van

frankyb (0), 11 jaar geleden

Beste Forummers,

Allen bedankt voor de aangedragen eventuele oplossingen. Helaas was dit allen niet de oplossing. Heb de auto bij een vriend op de brug gezet. Uitlaat gecontroleerd. Die klapperde wel iets heb daarop alle ophangrubbers vervangen daargezien deze niet zo best waren. heb daarna met de auto weer een stukje gereden nee hoor geen resultaat resoneren bleef. Uiteindelijk werd ik er dol van dus nog maar is de motorkap open alles gevoeld en het probleem kwam naar voren. Ik drukte op het luchtfilterhuis en deze zat compleet los. Hij zou vast moeten zitten aan een beugeltje dat je er zo in kan klikken dit uiteraard gedaan en auto is weer muisstil. Kortom 5 Euro kwijt voor een paar rubbers en we kunnen weer brommen.

Dank allen

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.