Peugeot 307: ruitensproeier pomp

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 Hdi

Na de stregen vorst van kortgeleden, doet mijn ruitensproeierpomp niets meer. Ik heb hem met die vorst een paar keer proberen te gebruiken, maar toen deed hij al niet meer. Waarschijnlijk was hij vastgevroren?

Mijn vragen:

Zou hij nu kapot zijn, of is hij misschien apart gezekerd (de rest van de dingen doet het namelijk wel allemaal gewoon)?
Is het 1 pomp die de voorruit en de achterruit voorziet of zijn het 2 pompen?

Vast bedankt...

J.

jeronimo33

Geplaatst door jeronimo33 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wisizu (0), 14 jaar geleden

Bij mijn Berlingo 2.0 HDi bj 2002 is het één pomp, die in twee richtingen kan draaien, afhankelijk van de +/- omwisseling van aansluitingen door de schakelaar aan het stuur.
Wisizu

Richard9710 (0), 14 jaar geleden

Mogelijk dat een zekering is gesprongen, al had je dan waarschijnlijk ook wel andere dingen tegengekomen die het niet meer doen. In het instructieboekje van de auto staat waarschijnlijk wel welke zekering het moet zijn, anders alle zekeringen even nakijken. Als ze allemaal heel zijn stekker van de pomp halen en kijken of er spanning op komt. Is dat het geval dan is de pomp zeer waarschijnlijk stuk. Vervangen is volgens mij niet zo moeilijk.

jeronimo33 (0), 13 jaar geleden

Het pompje bleek toch bevroren.
Alles werkt weer.
Bedankt allemaal

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.