Peugeot Boxer: ruitenwissermotor peugeot boxer 1996

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9D

mijn ruitenwisser probeerde ik vanmorgen aan te zetten maar doet helemaal niets meer,zekering wel goed.Zit er een relais wat stuk kan zijn ( en zo ja waar zit dat relais?) of moet ik er vanuitgaan dat de motor kapot is,en hoe meet je dat.O,ja de vloeistofpomp werkt wel.

jazzy1

Geplaatst door jazzy1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Treb (0), 14 jaar geleden

Ik denk niet dat hier een relais tussen zit, maar ben hiervan niet zeker. Er zit een relaiskast onder de zekeringkast (onderste deel van het dashboard verwijderen) Je kunt toch meten of de ruitenwissermotor stroom krijgt? Heb je al geprobeerd de ruitenwissers met de hand even op gang te brengen?
Groet,
Bert

jazzy1 (0), 14 jaar geleden

bedankt voor je reactie bert .op de stekker van de ruitenwissermotor meet ik op 3 van de 5 kontakten stroom bij verschillende standen en met de
hand bewegen lost het probleem niet op .Zonder armen draait de motor ook niet.
groet
Johan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum