Peugeot 607: Scherm van boordcomputer blijft uit (radio etc werkt wel)

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: XFV, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 155

Goedemiddag mensen,

Een maand geleden heb ik mijn auto APK laten keuren. Na de keuring werkte mijn boordcomputer niet meer (scherm blijft donker) en valt de radio de hele tijd uit. Dit waarschijnlijk omdat de boordcomputer opnieuw op aan het starten is. Ik ben al terug geweest naar de garage, maar die zeggen alleen mechanische handelingen te hebben verricht. Ik weet zeker dat het door de keuring komt, want ik moest daarna mijn automatisch kantelende buitenspiegel ook weer opnieuw instellen, maarja, dat zal áltijd zijn woord tegen die van mij zijn, helaas.

Nu heb ik verder van electronica geen enkel verstand, en kwam ik net deze site tegen. Mijn hoop ligt nu dus hier 😁 Ik wil er ook niet teveel meer in investeren, aangezien ik hem ga verkopen.

Storing:

Nadat de auto gestart is, blijft het scherm zwart. Álles wat verder met electronica te maken heeft, werkt verder na behoren. Het enige wat elke 2 minuten (ongeveer) uit valt en na 20 seconden weer aan gaat, is de radio. Wanneer de radio uit gaat, gaan ook de lampjes onder mijn boordcomputer uit en aan, dus lijkt het erop dat hij "restart".

Ik weet dat dit de verkoop enorm benadeeld, dus jullie hulp is méér dan welkom!

Alvast bedankt 👌đŸģ👌đŸģ

Kevin

kevin scholman

Geplaatst door kevin scholman (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 607? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Rene Roolvink (0) PRO, 5 jaar geleden

Beste ,
Dat uw spiegels na een APK in een andere stand staan kan ik wel begrijpen .
Immers moet de keurmeester controleren of de spiegels te verstellen zijn en zouden dus in een andere stand kunnen komen .
Dus dat is op zich niet zo vreemd .
Verder zie ik ook geen enkel verband tussen een APK en uw display ed .
Voor de werking van uw MFD ( Multi Functioneel Display ) wil ik graag even de laatste 8 cijfers van het chassisnummer . Kan ik bij PSA eens kijken wat we er nog zo 1 2 3 aan kunnen doen zonder al te veel kosten .

kevin scholman (0), 5 jaar geleden

Beste Rene,

Bedankt voor uw bericht!

Het is niet zo dat de spiegels in een andere "stand" stonden. Mijn automatisch kantelende buitenspiegel werkte niet meer. Dat is sowieso vreemd, omdat het kantelen alleen gebeurt wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet, of dan weer terug gaat naar de automatische versnelling. Maargoed, dat terzijde.

Ik zal vanmiddag even kijken naar het chassisnummer! 👍đŸģ

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.