Peugeot 508 SW 2011: Semi Automaat storing

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: 9HR, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 82

Goedendag allen, ik heb sinds vorige week autopech, de automaat /schakelrobot werkt niet meer naar behoren. auto is niet rijdbaar, geeft aan dat de automaat storing heeft, bij uitlezen door Delphi uitlees apparaat geeft deze aan dat de oliedruk te laag is P0868, bij visuele diagnose bleek dat de niveau olie laag was tot op de minimum streepje, onderkant waar de zwarte ronde bol bevestigde deel (grijze blok) druppelt olie. reservoir tot MAX gevuld en storing gewist, de automaat schakelt nog steeds niet, spring steeds terug op N. telkens als ik op de A,M en R schakel springt het direct terug op N. De automaat opnieuw inleren lukt niet, er zijn 4 stappen die uitgevoerd moeten worden, echter op de 2e stap loopt het vast, 3 maanden terug hebben we de automaat opnieuw ingeleerd en dat ging zonder problemen. Wie heeft hier ervaring mee of weet wat er aan de hand is?

K.Koeman

Geplaatst door K.Koeman , lid sinds 8 maanden geleden

1 Reactie

harry4203 PRO, 7 maanden geleden

waarom begin je een nieuw topic? ik heb gervraagd of de koppeling is ontlucht wat schijnbaar niet is gebeurd. dit staat ergens in de tester bij reparatiewerkzaamheden. zou eerst eens een originele tester erbij zien te krijgen.

    ik heb de vorige topic per ongeluk afgesloten. ik heb ook geen reactie meer van jou terug gekregen. - K.Koeman, 7 maanden geleden
    Bedankt voor je reactie, ik zal even bij de dealer laten uitlezen/ontluchten - K.Koeman, 7 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 508 SW of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.