Peugeot 508 SW 2011: Semi Automaat storing

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: 9HR, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 82

Goedendag allen, ik heb sinds vorige week autopech, de automaat /schakelrobot werkt niet meer naar behoren. auto is niet rijdbaar, geeft aan dat de automaat storing heeft, bij uitlezen door Delphi uitlees apparaat geeft deze aan dat de oliedruk te laag is P0868, bij visuele diagnose bleek dat de niveau olie laag was tot op de minimum streepje, onderkant waar de zwarte ronde bol bevestigde deel (grijze blok) druppelt olie. reservoir tot MAX gevuld en storing gewist, de automaat schakelt nog steeds niet, spring steeds terug op N. telkens als ik op de A,M en R schakel springt het direct terug op N. De automaat opnieuw inleren lukt niet, er zijn 4 stappen die uitgevoerd moeten worden, echter op de 2e stap loopt het vast, 3 maanden terug hebben we de automaat opnieuw ingeleerd en dat ging zonder problemen. Wie heeft hier ervaring mee of weet wat er aan de hand is?

K.Koeman

Geplaatst door K.Koeman (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 508? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (315) PRO, 1 jaar geleden

waarom begin je een nieuw topic? ik heb gervraagd of de koppeling is ontlucht wat schijnbaar niet is gebeurd. dit staat ergens in de tester bij reparatiewerkzaamheden. zou eerst eens een originele tester erbij zien te krijgen.

    ik heb de vorige topic per ongeluk afgesloten. ik heb ook geen reactie meer van jou terug gekregen. - K.Koeman (0), 1 jaar geleden
    Bedankt voor je reactie, ik zal even bij de dealer laten uitlezen/ontluchten - K.Koeman (0), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 508 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum