Peugeot 407: Sensor bandenspanning

Bouwjaar: 2008

Wil stalen velgen met winterbanden gaan monteren. Waarschijnlijk zal er dan een melding van "lage bandenspanning " in het display blijven bestaan. Klopt dit en is deze uit te zetten totdat de originele velgen met de zomerbanden weer gemonteerd worden.
B.v.d. voor de reactie(s).

haganum

Geplaatst door haganum (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Als je velgen zonder bandenspannings-sensoren plaatst, dan krijg je gelijk na het op contact zetten of gelijk na het starten/aanslaan bij 407 in het midden van instrumentenpaneel het auto-symbooltje met knipperende pijltjes op de 4 wielen en daarboven een knipperend driehoekje en een piepsignaaltje. Of dit een cyclus is die zich onder het rijden om de zoveel minuten herhaald, durf ik niet te zeggen. M.b.v. van de dealer-apparatuur kan het systeem (tijdelijk) uitgeschakeld worden voor bijv. montage van 4 velgen zonder deze sensoren/ventielen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum