Peugeot 307: slaat aan en gelijk weer af..

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1600

Hallo lezer(es)
spontaan op een morgen met starten.. aan uit..
Wie kan mij helpen met dit euvel?
Brandstof gebrek door een of andere oorzaak..is wel op gang te krijgen door met hand te pompen en vervolgens startte die bijna en heb ik nog wat hulp gegeven met inspuiten vluchtig stof.en liep weer.. Geen oplossing voor morgen of overmorgen of ? Kan mij iemand tip geven .. Lage druk kritiek.. deze maal net iets te laag... injector doorlaat of zo.. soms. heb er niet zoveel verstand van maar zijn vermoedens van een mij als leek.
mvg Ck11.

Ck11

Geplaatst door Ck11 , lid sinds 6 jaar geleden

3 Reacties

primera p11, 6 jaar geleden

Startmotor versleten,daardoor een te laag starttoerental.

kaleido 1 PRO, 6 jaar geleden

Accu slecht.

Ck11, 6 jaar geleden

bedankt reactie maar Beide is niet het geval volgens mijn inziens. Vorige keer dat dit probleem optrad is 4 a 5 maanden geleden. Nu pas hetzelfde euvel. .Toen liep iets langer stationair voordat de motor geen brandstof meer kreeg.. Alleen de diesel met hand knijpen pompje wat pompen en starten lukte toen ook niet.. spray uiteindelijk de oplossing gaf voor ter plekke hulp.
Dus in mijn probleem stelling : geen oplossing voor morgen of overmorgen: dat kan misschien zonder iets te ondernemen pas over 4 maanden zijn. Zou graag van iemand horen die dit probleem herkend en wat de oorzaak is geweest. Vaak leid dit naar op een gegeven moment tot een echte storing.. Geen melding met uitlezen. Was nu ook niet het geval..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.