Peugeot 806: slang carter naar bumper(intercooler)?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdi

m,n slang van het carter naar de cooler is gesprongen, dealer geweest( zowel peugeot als citroen)kunnen niet vinden welke slang ik moet hebben , het is de slang die van het carter naar de voorbumper loopt gaat in het carter over eenflens , en gaat dan verder in een plastic pijp, iemand misschien een oplossing? mvg robert

benb

Geplaatst door benb (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 806? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wkhoek (0) PRO, 12 jaar geleden

wat zijn de laatste 8 van het chassisnr?

benb (0), 12 jaar geleden

goedenavond,12617497 dat zijn de laatste 8 van het kenteken nummer, probleem is echter dat ik onderdeel krijg wat niet goed is (zowel bij peugeotdealer nefkens in utrecht, als citroensdealer van oord utrecht) krijg bij allebei een lange slang met 2 bochten terwijl ik er eentje moet hebben , van de carter naar de pijp die schuin richting de voorbumper loopt. als u mij er mee kunt helpen, is mijn dank groot.
mvg robert

wkhoek (0) PRO, 12 jaar geleden

staat me wel iets van bij dat het betreffende onderdeel gewijzigd is door de fabrikant van een enkele slang met bocht naar een complete buis met 2 slangen. Maar goed, voor de duidelijkheid hierbij een afbeelding waar wij het dan voor de klant mee uitzoeken op chassis nr van jou auto. Als het artikel wat je zoek de slang is aangeduid met 6 is het artikel nr 0382Q1 en kost ie bijna 3 tientjes. Maar als het juiste onderdeel op de tekening wordt aangeduid wordt met 15 (en dat vermoed ik) is het bestel nr 0382HQ en kost ie bijna 13 tientjes...(128,=)

[url=http://img808.imageshack.us/i/806c.jpg/][img]http://img808.imageshack.us/img808/2326/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 806 of stel zelf een nieuwe vraag.