Peugeot 307: slecht aan pakken van de motor

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.o hdi

de auto slaat slecht aan zowel kuod als warm.........het is net of die aanslaat op 2 cilinders en dan slaat die weer af....diverse delen zijn al vervangen..............wat ik wel heb ondekt is dat als je de startmotor langer laat meedraaien pakt de motor wel aan eerst wel op 2 cilinders maar als je door start blijft de motor wel lopen.

richard1963

Geplaatst door richard1963 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

lijkt wel of de druk in de hd gallery te laag is om aan te slaan.Dat kan meerdere oorzaken hebben b.v een lekke injector of een hd pomp die niet goed functioneerd.Zou eerst maar eens even wat metingen laten doen, dit is volgens mij niet iets wat je zo maar even oplost zonder metingen.Het enige wat je zou kunnen doen is met draaiende motor eens kijken naar de retour brandstof stroom boven uit de injectoren als dat behoorlijk veel is dan heb je met lekkende verstuivers te doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum