Peugeot 307: slecht aanslaan/lopen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Het betreft een Peug 307 automaat 1.6-16V (NFU) met Bosch motormanagement ME7.4.4.
Probleem: slecht tot niet aanslaan, en als de auto eenmaal "loopt" , dan lijkt het alsof hij op 2-3 cilinders loopt en heeft dan als je de gaspedaal intrapt zo'n diep donker aanzuig geluid (alsof er een K&N filter op zit).

Uitlezen geeft soms geen foutcodes en soms een hele rats. Dan krijg je div onbekende DTC's en een paar misfires op cilinder 2+3.

Al gedaan: BDP en bobineblok gewisseld, distributie timing gecontroleerd. Morgen pompdruk en injectors controleren/vervangen.

Heeft iemand al eens een vergelijkbaar probleem gehad, of een idee wat veel voorkomende problemen zijn die hiermee in verband zouden kunnen staan ??????????

Alvast bedankt.

tech-dude

Geplaatst door tech-dude (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (510) PRO, 16 jaar geleden

motor goed reinigen met forte motorflush oid, en 5w30 full synth motorolie erin doen. en als dat niet helpt 16 nwe kleppen monteren.

tech-dude (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo,


Ben Gisteravond En Vanochtend Nog Bezig Geweest Met Deze Auto. Uiteindelijk Hadden We Zoiets Van Er Moet Iets Met De Brandstof Niet In Orde Zijn.
Tank Leeggehaald , Alles Goed Gereinigd En 4 Nw Bougies.
Toen Effe Doorstarten En Alles Was Weer Prima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bedankt Voor De Reactie !!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum