Peugeot 206 DW8B motor: snokken van motor

Bouwjaar: 2001

De auto snokt vooral in tweede en derde versnelling bij een bepaald aantal toeren. Ik heb het geheugen uitgelezen met mijn foutcodelezer, doch zijn er geen storingen aanwezig in het systeem. De letters in het chassisnr zijn 'cwjyf'. Ik denk aan dat het probleem kan verholpen worden door nieuwe software te installeren. Wie weet hier raad mee?

R.V Motors

Geplaatst door R.V Motors (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Roy10511 (0) PRO, 19 jaar geleden

Volgens de moorcode moet dit een diesel zijn. Gebeurt het bij jou ook dat de carterventilatie slang word dichtgetrokken?? Bij een bepaald toerental?? Ik denk dat het zelfde hebt wat wij hebben gehad bij een Berlingo. Ook geen foutcodes maar probleem wel gevonden! Haal de EGR maar los en kijk eens of er geen vacuumslangetje geknikt zit, zodat er geen EGR aansturing plaatsvind!! Deze auto heeft namelijk 2 EGR kleppen!! Hij trekt er dan 1 los en de andere dan niet en begint de auto te stotteren! Kijk maar eens goed! Heel lekker probleem maar als je gaat nadenken heel logisch. P.s. je kunt de EGR kleppen ook aansturen met tester (SNAP-ON). Wel ff vacuum draaien anders werken ze niet! Succes.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

http://www.problemcar.nl/index.php?topic... is het topic waarop dit hele verhaal al eens besproken is, groeten Oldtimer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum