Peugeot Peugeot 309 1.4i: Spontaan afgeslagen

Bouwjaar: 2005

Van het weekend reed ik met mijn vriendin van Boxtel naar Almere en de auto liep als een zonnetje. Op de terug weg vlak voor den Bosch schoot de toeren teller naar 0 en deed niks meer. Auto aan de kant gezet en geprobeerd te starten, na enkele pogingen liep die weer. Ik besloot hem even te laten lopen en plots sloeg die weer af, weer starten en na even sloeg die weer af. Hierna kreeg ik m niet meer aa de gang. Heb zekeringen, stekkers, bougiekabels alles op en neer gewrongen met het idee dat er ergens iets los zat. Geen resultaat. gelukkig stopte er een man die ons aanbood de auto naar Boxtel te slepen. (Ja die mensen bestaan nog!) Thuis gekomen de multimeter gepakt en eens gekeken of die wel vonkt. Nee dus 0,0. Op de bobine zitten 4 aansluitingen, 1 van de 2 middelste daar staat 12 v op. verder nog geen tijd gehad om te kijken aangezien het al laat was.
heeft iemand een idee wat het kan zijn? Zaterdag moet ie eigenlijk mee op vakantie naar Zeeland..

Alvast bedankt

Ralf van Diesen

ralfvd

Geplaatst door ralfvd (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 309? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

vervoort11761 (0) PRO, 18 jaar geleden

onstekingsmodule naar de haaien

wanne (0), 18 jaar geleden

is het een dis ontsteking die willen wel kapot gaan als het een verdeler ontsteking is wil het module wel kapot gaan succes

ralfvd (0), 18 jaar geleden

Mensen bedankt voor de reacties,
heb vnv de ontstekingmodule vervangen en hij loopt weer als een zonnetje.

Bedankt,

Ralf

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 309 of stel zelf een nieuwe vraag.