Peugeot 5008 2010: Spontaan branden de knipperlichten.

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5FW, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

Wij hebben deze auto sinds november2021, maar heb gemerkt dat de (nood)knipperlichten spontaan knipperen als deze op slot is. Eerst dacht ik dat, als ik de sleutels in mijn broekzak heb zitten, dat ik per ongeluk op de knopjes druk, maar dat is niet het geval. De garage weet het probleem ook niet 🤔 maar zou het een sensor zijn die een storing veroorzaakt?

Hopelijk zijn er mensen op dit forum die dit probleem (h)erkennen, en niet dat de accu in eens leeg is of wat dan ook.

FraTab2009

Geplaatst door FraTab2009 , lid sinds 1 jaar geleden

1 Reactie

hans4074 PRO, 1 jaar geleden

Is de auto uitgerust met een alarm installatie? Of heeft deze er in gezeten? Het kan ook zijn dat de configuratie van de BSI niet correct staat, dus bijvoorbeeld de configuratie van een alarmsysteem op aanwezig, terwijl deze er niet (meer) in zit.
Na laten kijken en dan het liefst bij een dealer. Die beschikt over de juiste diagnose apparatuur.

    Helaas is dit probleem nog steeds niet opgelost. We moeten nu steeds de lichten handmatig met de bediening uitzetten en zelfs dan krijgen we discolichten bij ons voor. Alarmsysteem zat er niet op. We gaan idd bij onze plaatselijke dealer na laten kijken, want de anwb kon niets traceren en heeft alles uit laten lezen. Zal eerst nog eens Peugeot Nederland bellen om grote kosten te voorkomen als ik de boel na laat kijken. - FraTab2009, 7 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 5008 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.