Peugeot 5008 2010: Spontaan branden de knipperlichten.

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5FW, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

Wij hebben deze auto sinds november2021, maar heb gemerkt dat de (nood)knipperlichten spontaan knipperen als deze op slot is. Eerst dacht ik dat, als ik de sleutels in mijn broekzak heb zitten, dat ik per ongeluk op de knopjes druk, maar dat is niet het geval. De garage weet het probleem ook niet 🤔 maar zou het een sensor zijn die een storing veroorzaakt?

Hopelijk zijn er mensen op dit forum die dit probleem (h)erkennen, en niet dat de accu in eens leeg is of wat dan ook.

FraTab2009

Geplaatst door FraTab2009 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 5008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 2 jaar geleden

Is de auto uitgerust met een alarm installatie? Of heeft deze er in gezeten? Het kan ook zijn dat de configuratie van de BSI niet correct staat, dus bijvoorbeeld de configuratie van een alarmsysteem op aanwezig, terwijl deze er niet (meer) in zit.
Na laten kijken en dan het liefst bij een dealer. Die beschikt over de juiste diagnose apparatuur.

    Helaas is dit probleem nog steeds niet opgelost. We moeten nu steeds de lichten handmatig met de bediening uitzetten en zelfs dan krijgen we discolichten bij ons voor.
    Alarmsysteem zat er niet op.

    We gaan idd bij onze plaatselijke dealer na laten kijken, want de anwb kon niets traceren en heeft alles uit laten lezen. Zal eerst nog eens Peugeot Nederland bellen om grote kosten te voorkomen als ik de boel na laat kijken. - FraTab2009 (0), 2 jaar geleden
off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 5008 of stel zelf een nieuwe vraag.