Peugeot PEUGEOT 107 2013: Start niet meer

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1KR-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50

Goedemorgen allemaal,

Mijn Peugeot 107 uit 2013 start niet meer. Hij had 4 weken stil gestaan en ik doende sleutel in het contact, draai de sleutel om en de auto geeft geen vonk meer. Radio deed het gewoon, verwarming, lampjes etc. ANWB gebeld, die is er 1.5 uur mee bezig geweest en kreeg hem niet aan de praat. Wellicht lag het aan de sleutel, dat de auto de sleutel niet herkende. Volgende dag sleutel geprobeerd, dit was helaas niet het geval. Auto is naar garage gesleept, hier hebben ze 3 bobines vervangen en foutcode P0511 en foutcode P0561 uitgelezen. Garage heeft hem helaas niet aan de praat gekregen, wellicht dat de boordcomputer “gefrituurd” was omdat ANWB geprobeerd heeft om de auto met startkabels te starten. Auto is vervolgens naar Peugeot dealer gebracht waar hij nu een week staat. Daar geven ze aan dat er geen foutcodes worden gegeven, waardoor ze niet weten waar het probleem ligt. Er is een nieuwe startonderbreker geplaatst, maar ook dit is niet het probleem. Bedrading is helemaal nagekeken, maar hij start nog steeds niet!

karlien.b

Geplaatst door karlien.b (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 107? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 107 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum