Peugeot 205: Start soms niet

Bouwjaar: 1991

Mijn Peugeot 205 XE 1.1 1991 doet heel raar ,soms start hij normaal soms wel 6 keer achter elkaar en dan na 5 minuten krijg ik hem niet meer aan de gang (startmotor doet het wel gewoon).Als hij eenmaal loopt loopt hij mooi. Verdelerkap en rotor vervangen. Stel dat de bobine kapot is kan deze dan de ene keer wel en de andere keer niet starten ?
Ook verliest hij koelvloeistof in vorige vragen zag ik iets over de temp.sensor zou het niet starten hier ook mee te maken kunnen hebben.
bij voorbaat dank

Jan4951

Geplaatst door Jan4951 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Lijkt mij meer het ontstekingsmodule of één van de 2 relaisjes naast de rembekrachtiger of de opnamespoel van de ontsteking.

Jan4951 (0), 19 jaar geleden

Oldtimer Jansen,
Beankt voor het advies ik heb de ontstekingsmodule vanmiddag vervangen en tot nu toe is hij iedere keer in een keer gestart.
toch heb ik nog een klein vraagje bij de ontstekingsmodule zat een "kleine tube siliconen"deze heb ik tussen ontstekingsmodule en het huis van de ontsteking gedaan .Hoort dit daar? is dit de warmtgeleidende pasta die in een ander antwoord op een vraag werd gegeven.
bij voorbaat dank

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Stond er echt siliconen op het tubetje? Er moet inderdaad wel een beetje warmtegeleidende pasta op dus het zal wel goed zijn.

Jan4951 (0), 19 jaar geleden

Ja dit stond erop,het was een heel klein tubetje.Als dit er niet op hoeft dan kan ik er morgen wel een beetje warmte geleidende pasta erop smeren .Tot nu toe start hij nog ieder keer nogmaals bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum