Peugeot 205: starten

Bouwjaar: 1992

dit is mijn laatste hoop,mijn 205 1.1 wil al een poosje niet starten ,draait goed rond maar slaat niet aan,vervangen zijn..
bougies ,rotor,verdeelkap,bobine,benzinepomp en nu de computer (sloop )die de benzine regelt, heeft gestart maar na 100 meter afgeslagen en weer het zelfde probleem nu zegt de garage(55 euro PER UUR ) dat het aan de kabelboom ligt,en dat hij ze 1 voor 1 moet nakijken op breuk e.d,kan pas in april bij de dealer terecht,maar denk dat het allemaal te duur wordt,ik ben een leek met autos,dus hoop dat iemand mij kan helpen.
ps hoe test je zo,n computer die de benzineinjectie regelt

Ik hoop dat iemand wat antwoorden voor me heeft...alvast bedankt
Hans

habes

Geplaatst door habes (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Je zal toch eerst wat duidelijker moeten proberen te zijn, heb je wel vonk of niet? Als je wel vonk hebt maar hij krijgt geen benzine, draait dan wel de benzine pomp? als de benzinepomp wel draait tikkert de injector dan wel of zit hij vast als hij niet tikkert krijgt hij dan wel spanning op één van de 2 draden als hij wel spanning krijgt wordt dan tijdens het starten de ander draad wel pulserend aan massa gelegd . En ga zo maar door.
Dit lijkt mij niet een storing die de eerste de beste amateur met beperkte autotechnische kennis zo maar even oplost.

habes (0), 18 jaar geleden

hij vonkt goed,als ik het contact aanzet hoor ik de pomp en hoor hem tikkeren,de garage heeft alles geprobeerd,met relais enz.,hoe kan in 1 keer dan een draadbreuk komen,na 2 maanden goed rijden en starten en dan op een morgen na mijn werk niet meer willen starten,maar na 1 meter duwen wel??

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Het zou ook een massaverbinding kunnen zijn. Ik denk dat een goed ingevoerde Peugeotspecialist jou probleem binnen 5 min heeft opgespoord en weet wat de oplossing is, en wat het kost.
Daarna kun je altijd nog beslissen wat je doet.

habes (0), 18 jaar geleden

een stukje gelezen over massa en een verstekkermodule en verdelerhuis kun iemand mij zeggen waar die moduke zit

hans

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Op het verdelerhuis, aan de voorkant zitvast met 2 torxschroefjes.De stekker naar de verdeler zit er op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum