Peugeot 205: 1.9 GTI krijgt geen benzine

Bouwjaar: 1988

Mijn 1.9 GTI krijgt geen benzine. De brandstofpomp draait niet als de auto op contact wordt gezet of gestart wordt. Zekering is niet defect. Het probleem zit waarschijnlijk in de aansturing van het brandstofpomprelais (bosch 7 polig welke zich bij de ECU bevindt). Wanneer ik namelijk de brandstofpomp doorverbind op de stekker van het relais dan draait deze wel. Het relais heb ik al vervangen dus is niet defect. Alle bedrading is uit de auto geweest en daardoor kan het zijn dat het probleem gewoon in de bedrading ligt. Heeft iemand misschien een schema van dit relais. Zelf heb ik al de schema's van Haynes. Hier staat echter geen duidelijk schema van de bedrading van het relais in. Misschien dat iemand weet waar het probleem kan liggen.

MaRtIjN205

Geplaatst door MaRtIjN205 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

GOVA (0) PRO, 18 jaar geleden

Misschien kan dit je helpen.
Grtz.
http://img402.imageshack.us/img402/4555/..." border="0" width="787" alt="Image Hosted by ImageShack.us" />

MaRtIjN205 (0), 18 jaar geleden

Dit is wat ik heb gemeten op de stekker van het relais:
1(+12V contact geschakeld),15(+12V contact geschakeld),30 (+12V),31(massa),50(geen spanning). Wie kan mij verder helpen. Waar zou het probleem kunnen liggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.