Peugeot 406: startonderbreker 406 diesel

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdi

als ik de deuren ontgrendel gaat het codesluetel uit voor dat ik kan starten gaat hij weer aan en zegt het display onstekingsfout dus geen brandstof hoe kan ik deze omzeilen en of manipuleren zodat ik wel brandstof krijg ?

autohenk

Geplaatst door autohenk (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

peugeottechnieker (0) PRO, 13 jaar geleden

KUn je niet omzeilen, startonderbreker maakt deel uit van het motor management. Wat bedoel met codesluetel uit ? Ik denk dat je bedoelt dat je op het instrumentenpaneel (linksonder?)een oranje controlelamp ziet branden met met een sleutelje er op. Dit kan b.v. zijn omdat de sleutel niet herkent wordt door het systeem of omdat er een voeding ontbreekt of om nog een heleboel andere redenen. Ik kan natuurlijk makkelijk praten maar ik kijk eerst met de test app. of de sleutel herkent wordt en of de de signalen doorkomen in de bsi en of de motor ebe geblokkeerd is ja of nee. Dus niet 1 2 3 makkelijk te beantwoorden deze vraag.

autohenk (0) PRO, 13 jaar geleden

dank je zover , ik bedoel inderdaad het sleuteltje op het instrumentenpaneel , ik had hem uitgelezen en hij gaf aan kortsluiting in ecu heb er een van de sloop gehaald en ook een kontaktslot met codesleutel en transponder maar heb daarna niet meer uitgelezen omdat ik niet voorbij de codesleutel kom
hoopte de sleutel te kunnen omzeilen maar blijkbaar kan dat niet ga maandag eerst weer uitlezen en anders proberen om de sleutel in te leren ?

peugeottechnieker (0) PRO, 13 jaar geleden

Deze auto heeft een bsi, je moet dus de bsi van die auto waarvan je de motor ecu hebt ook hebben, dan corresponderen de codes weer, als je dan de transponders en er ook nog bij hebt zou hij het weer moeten doen, anders codes van de donor auto achterhalen (of chassisnummer) en daarmee de sleutels opnieuw inleren. Let op ,configuratie van de bsi kan anders zijn afhankelijk van de uitrusting en carroserie vorm.(sr,st,sv) en sedan of break. Configuratie is wijzigbaar.

autohenk (0) PRO, 12 jaar geleden

dank jullie opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.