Peugeot 205: Startproblemen

Bouwjaar: 1990

Hallo,

Sinds kort heeft mijn zus een startrobleem met een 205 1.1i. Het probleem is dat de auto alleen start als hij aangeduwd wordt. Het startslot is al vervangen door een exemplaar uit een sloopauto, maar dit mocht helaas niet baten. Heeft misschien iemand een schema van het startcircuit? En waar vind ik de veelvuldig genoemde ontstekingsmodule. Ik heb vaker van het probleem gelezen, maar een concreet antwoord heb ik niet kunnen vinden.

BVD,

Pascal.

Pascal8363

Geplaatst door Pascal8363 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

John5711 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je de auto met een andere accu overstart,slaat hij dan ook niet makkelijker aan?
Als dat helpt is je accu versleten. Helpt dat niet, meet dan tijdens het starten de boordspanning eens. Zakt die dan onder de 9Volt,dan kan het je startmotor zijn.(onder de 9Volt werkt de injectie niet meer)

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Je startmotor draait dus wel rond?

Ik zou idd ff kijken of je accu nog goed en daarbij natuurlijk je dynamo controleren, als die niet bijlaadt is je accu ook leeg namelijk.....

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.